Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENTARNI IZBORI

VIDEO Pogledajte HDZ-ov kamion za kampanju: "Jako zgodno"

Aktualno Galerija HDZ-ov kamion - 2 HDZ-ov kamion - 2 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix HDZ-ov kamion - 2 HDZ-ov kamion - 2 Foto: Vijesti u 17 Andrej Plenković na Maksimiru - 1 Andrej Plenković na Maksimiru - 1 Foto: Vijesti u 17 Andrej Plenković na Maksimiru - 2 Andrej Plenković na Maksimiru - 2 Foto: Vijesti u 17 +11 HDZ-ov kamion - 1 Galerija 1/16 >>
HDZ za kampanju ima kamion.

Kandidati HDZ-a u prvoj izbornoj jedinici svoj su program predstavili stanovnicima Maksimira. Na druženju uz nogometno igralište, okupljenima se obratio Andrej Plenković.

HDZ-ov kamion - 2 Andrej Plenković na Maksimiru - 3 Foto: Vijesti u 17

Iako su se okupili uz travnjak, kandidati nogomet nisu zaigrali, ali pozornost je privukao HDZ-ov kamion pripremljen za kampanju.

HDZ-ov kamion - 2 HDZ-ov kamion - 2 Foto: Vijesti u 17

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Predizborni obilasci Plenković: ''Milanović lupa bez veze, a moj prvi video na TikToku je bio rekordan''

"Jako zgodno, ovo ćemo par puta staviti, zato što dolazimo na lokacije gdje nije jednostavno staviti pozornicu. Meni se ovo jako svidjelo. Nije ovo naš, to se iznajmljuje jel, ali jako zgodno, dobar, da nije bilo ovako vruće, možda bi bilo sve ovo lakše izvesti, ali svidio mi se", izjavio je Plenković.

Premijer je nadodao kako mu se svidjela multifunkcionalnost kamiona i da će ga sigurno još nekoliko puta pokazati za vrijeme trajanja kampanje.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene