Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Plaćama zaposlenika se podmiruju dugovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici bolnice Šibenik ovih dana bijesno nazivaju medije ističući kako je bolnica s njihovih plaća uzela novac za podmirivanje svojih dugova.

Svaka plaća bolnice Šibenik zapravo je neizvjesna. Zbog golemih dugova račun je odavno blokiran, pa prije svake isplate plaća ravnatelj mora moliti one kojima duguju da nakratko povuku potraživanja kako bi plaće prošle.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija

No, ovaj put na račun im je sjeo Belupo sa ovrhom od 400 tisuća kuna. Navodno je Belupo htio odgoditi naplatu, no prekasno i plaće su ipak stradale.

Neke samohrane majke su ovaj mjesec ostale i bez alimentacija koje su sa računa otišle Belupu.

Bolnica se iz dugova pokušava izvući kreditom od 58 milijuna kuna u OTP banke, no treba im suglasnost Županije, no siromašna Županija nikako da da tu suglasnost jer svjesni su da će kao vlasnici bolnice morati preuzeti otplatu kredita koji bolnica vjerojatno neće moći sama vraćati.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene