Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi koji su željeli dobiti posao u karlovačkoj Gradskoj upravi morali su u razgovoru s poslodavcima, uz standardna pitanja, reći i što misle od gradnji džamije u Karlovcu i gay vezama.


Dario Janković, vijećnik SDP-a na aktualnom satu Gradskog vijeća ocijenio je kako se radi o skandaloznom i nezakonitom pitanju zbog diskriminacije koju u sebi implicira, piše Jutarnji list. Ivan Udžbinac, pročelnik Ureda Gradonačelnika, potvrdio je da su sporna pitanja postavljana, i zbunio prisutne objašnjenjem kako se radi o šok pitanjima u kojima nije bitan odgovor već reakcija sugovornika.

Vezani članci Oglas za ženidbu Na domu zdravlja osvanuo oglas za ženidbu: Traži medicinsku sestru ''zdrave loze'' koja rađa mušku djecu Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

Udžbinac je rekao kako je smisao pitanja bio vidjeti rekaciju osobe i rekao kako znamo da svi težimo Europskoj uniji te da kod takvih situacija nisu neuobičajena i takva pitanja. Jutarnji list piše kako odgovorom, ne samo da je bio šokiran Dario Janković već i većina vijećnika kojima nije bilo jasno što bi to trebalo biti šokantno u pitanju o gradnji džamije u nekom gradu. Azim Efendija Durmić, predsjednik SDA Karlovačke županije, rekao je kako oštro osuđuje ovakvo ponašanje te da će od karlovačkih vlasti tražiti očitovanje o ovom incidentu.

 

.