Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uporabili silu i priveli ga

Pijani vozač najprije se odbio zaustaviti, a kad mu je policija prepriječila put prijetio im smrću i napao jednog policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u utorak pokušala zaustaviti vozala koji im je, nakon što su mu prepriječili put, prijetio smrću. Policija je uporabila silu i privela muškarca. Pružena mu je liječnička pomoć i ima teže tjelesne ozljede.

Benkovačka policija provodi kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim vozačem kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi i prijetnju.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

On je u utorak navečer u 22:25 u Smilčiću odbio zaustaviti automobil, a nakon što su mu službenici Interventne jedinice policije prepriječili put, vidno alkoholiziran je izišao iz vozila, priopćila je policija. Vrijeđao je i prijetio ubojstvom policiji, a jednog je policajca fizički napao. Kako bi odbio napad od sebe, policijski službenik je uporabio sredstva prisile i savladao vozača koji je zatim priveden.

Muškarac je odbio alkotest te mu je pružena liječnička pomoć. Policijski službenik je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok su ozljede kod 59-godišnjaka okvalificirane kao teže, priopćila je policija.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i prijetnje, 59-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene