Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema 'B' varijante

Karamarko: PDV ćemo smanjiti za tri godine, a ne 9. studenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i nositelj liste Domoljubne koalicije za 9. izbornu jedinicu Tomislav Karamarko posjetio je u srijedu Zadarsku županiju.

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, poručio je da, ukoliko dođu na vlast, PDV planiraju smanjiti kroz tri godine, a ne odmah. Odgovarajući na pitanja novinara koliko su 'teška' obećanja Domoljubne koalicije, s obzirom da je Platforma 112 izračunala kako njihov efekt iznosi 8,23 milijarde kuna, Karamarko je kazao:

'To su obećanja koja se moraju provesti u četiri godine. Kad govorimo o PDV-u to ne znači da ćemo ga smanjiti 9. 11. nego kroz tri godine, kada se i drugi efekti osjete u gospodarstvu. Obećanja ćemo ostvariti kada poduzetnici dobiju vjetar u leđa, kada se dokinu gluposti kao što je ova ovdje u Gaženici, taj stranački pristup gospodarstvu. Bilo je bitno zaustaviti ovaj projekt jer je to kao HDZ-ov projekt. Treba raditi dobro svojem narodu. Za obećanja ne brinite, mi ćemo ih ispuniti - nakon 4 godine imat ćemo rast BDP-a od 5 posto i moći ćemo podići mirovine za 5 posto.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KARAMARKO IZIGRAN? Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv' Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati

DOMOLJUBNA KOLACIJA U SPLITU 'U Njemačku otišlo 93.000 mladih, koji je ovo po redu egzodus?'

Karamarko je kazao i da nema 'plan B' nakon izbora, u slučaju da Domoljubna koalicija ipak ne bude u mogućnosti sastaviti vladu. 

'Nemam B varijantu - ja ću pobijediti. Pobjednik sam 3 i pol godine, i bit ću to i za tri dana. Mi smo s ljudima, osjećamo i živimo s našim narodom, za razliku od ovih koji žive u svojim snovima, u ne znam kakvim visinama, političkim ekskluzivama i elitizmu', izjavio je Karamarko dodavši da predizborna kampanja ide - odlično.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene