Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za njih nema novaca

Ove tete rade besplatno u vrtićima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agoniju vrtića u Kostajnici, u kojem su tete pola godine radile bez plaće, prekinula je u listopadu bivša premijerka kada im je donirala 700 tisuća kuna. Novca će biti još do ožujka, a što nakon toga, ni same ne znaju.

Sedam teta u Kostajnici odlazi besplatno raditi. Gradonačelnik je u svibnju rekao da nema novca za tete. 'Dobro, možda meni nije tako strašno jer sam ja godinu dana volontirala pa navikla sam se i nadala sam se da će možda ipak jednog dana biti bolje', rekla nam je Gordana Karakaš.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brojne pogodnosti Dobre vijesti za roditelje: Zagreb značajno povećava naknadu, a ima i još jedna dobra stvar Ilustracija već od 1. listopada Država pomaže roditeljima: Sufinancirat će smještaj djece u vrtićima do čak 50 posto

'Kad idem na posao ja kažem da se idem odmoriti, jer s djecom je meni odmor, u odnosu na kuću', istaknula je Kijana Antunović, teta u vrtiću. 'Došla sam ja do spoznaje da se sve dešava zbog nekog razloga i svako zlo za neko dobro', istaknula je Ivanka Kranjec Rudak, v.d. ravnateljice vrtića. Svako zlo za neko dobro, a dobro se dobrim vraća.

Više o problemu teta u vrtiću iz Kostajnice i reakcijama građana pogledajte u priloženom video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene