Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon odslužene kazne

Osuđeni pedofil i silovatelj iz Zadra zatražio kemijsku kastraciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvostruki silovatelj i osuđeni pedofil iz okolice Zadra, koji je trenutno na uvjetnom dopustu iz gospićke kaznionice, zatražio je kemijsku kastraciju.

Osuđeni 38-godišnjak koji je odležao kaznu od sedam godina zatvora, prva je osoba u RH koja je zatražila kemijsku kastraciju, piše Slobodna Dalmacija. U zatvoru je završio zbog silovanja tada 19-godišnje supruge, koju je i podvodio, te zbog te zbog kontinuiranog silovanja i bludničenja nad supruginim 15-godišnjim bratom.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator" Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

'Želim se kastrirati i nastaviti dalje sa svojim životom kada izađem iz zatvora. U mjestu gdje živim, sa mnom nitko ne želi razgovarati, svi me izbjegavaju, a majke ispred mene sklanjaju djecu', rekao je 38-godišnjak. Naglasio je da je svjestan da kada bi se kastrirao, svima bi pokazao da je svoju pogrešku platio i da nije opasan. Od uprave zatvora zatražio je da mu plate kastraciju jer on za to nema novaca, no oni su ga odbili i uputili na psihoterapiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene