Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETOGODIŠNJA ZABRANA

Putnicima prije leta za Zadar slao fotografije srušenih zrakoplova: ''Samo sam se htio našaliti''

Avion - 2
Avion - 2 Foto: Screenshot
Osamnaestogodišnji mladić idućih pet godina ne smije letjeti nizozemskom aviokompanijom Transavijom jer je nekoliko minuta prije polijetanja zrakoplova tipa B737-700 iz Rotterdama za Zadar ostalim putnicima u putničkoj kabini putem AirDropa slao fotografije srušenih aviona.

Nizozemska niskotarifna aviokompanija, Transavia, na crnu listu stavila je osamnastogodišnjeg putnika na pet godina zbog slanja fotografija rušenja zrakoplova drugim putnicima uoči polijetanja aviona iz Rotterdama za Zadar. 

Glasnogovornik aviokompanije potvrdio je za medije kako je fotografija poslana ostalim putnicima protumačena kao moguća prijetnja bombom i potencijalna najava onoga što bi se moglo dogoditi putnicima na samom letu ako zrakoplov poleti, navodi Croatian aviation.

Posada je zatim zatražila da osoba koja je poslala fotografije ustane i izađe iz zrakoplova, no mladić nije htio to napraviti, sve dok kapetan nije objavio da zrakoplov neće poletjeti dok se ne pronađe krivac.

Pročitajte i ovo Avion Wizz Aira NEVJEROJATNO! VIDEO IZ DRUGOG KUTA Avion preletio doslovce tik iznad glava turista: ''Da, ovo bi mogao biti rekord''

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika atrakcija VIDEO Nevjerojatna snimka! Avion slijeće iznad glava turista na plaži: Žena pada na leđa, druga ostaje bez šešira

Policija je ispratila osamnaestogodišnjaka iz zrakoplova. Na sudu je rekao da nije imao loše namjere, samo je htio našaliti se s putnicima. Utvrđeno je i da je psihički stabilan.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene