Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEVJEROJATNO!

VIDEO IZ DRUGOG KUTA Avion preletio doslovce tik iznad glava turista: ''Da, ovo bi mogao biti rekord''

Avion Wizz Aira
Avion Wizz Aira Foto: Screenshot
Snimka na kojoj se vidi kako je putnički zrakoplov Wizz Aira preletio samo nekoliko metara iznad glava turista obišla je svijet, a zaljubljenici u zrakoplove spekuliraju da je pilot možda oborio i jedan rekord.

Putnički avion Wizz Aira izazvao je mnogo pažnje slijećući u zračnu luku na grčki otok Skiathos gdje je preletio koji metar iznad glava turista.

Pista za slijetanje zračne luke Skiathos kratka je zbog geografskog položaja otoka što znači da piloti moraju letjeti niže nego kada je riječ o drugim pistama, a spektakularna slijetanja često i vrlo brzo postaju viralni hitovi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika atrakcija VIDEO Nevjerojatna snimka! Avion slijeće iznad glava turista na plaži: Žena pada na leđa, druga ostaje bez šešira
Pročitajte i ovo Požar kod Slanog NEMA ODMORA Požar kod Slanog i dalje je aktivan, vatrogasci se bore s vatrom. Gašenju plamena na Dinari pomogla je kiša

Snimka slijetanja podijeljena je na YouTubeu, a mnogi je smatraju uznemirujućom dok zaljubljenici u zrakoplove pažnju skreću na još neke stvari.



Na tom tragu već su se počele javljati spekulacije da se pilot Wizz Airova Airbusa približio pisti s najnižim prilazom ikad, nižim čak i od sada već čuvenog slijetanja Boeinga 737-8BK Air Italije iz 2013. godine, piše Jutarnji list.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene