Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagreb kao Napulj

Zastupnica Bandićeve stranke na sebe stavila znakovit natpis, oporba napala Tomaševića: "Budite više kao vaš prethodnik"

Aktualno Galerija Ivica Lovrić, zastupnik Ivica Lovrić, zastupnik Foto: DNEVNIK.hr Mislav Herman, zastupnik Mislav Herman, zastupnik Foto: DNEVNIK.hr Igor Peternel, zastupnik Igor Peternel, zastupnik Foto: DNEVNIK.hr Sjednica zagrebačke Skupštine - 3 Sjednica zagrebačke Skupštine - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Sjednica zagrebačke Skupštine - 2 Galerija 1/7 >>
Oporba u Zagrebačkoj skupštini je ljuta jer gradonačelnik Tomašević nije bio na početku sjednice. Poručili su mu umjesto da skuplja smeće po gradu s radnicima Čistoće, bolje da se pozabavi poboljšanjem njihovih uvjeta.

Sa sjednice Zagrebačke skupštine stigle su ljute poruke gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću. Oporba mu je poručila da u Zagrebu trenutačno vlada potpuni kaos sa smećem te da je gradska vlast nepripremljena i da se ponaša nezrelo.

Neki su došli na sjednicu sa zanimljivim natpisima, zastupnica Gordana Rusak iz stranke BM365 preko haljine, na sebe je objesila natpis na kojem piše Zagreb=Pjong-jang te Zagreb=Napulj.

Ivica Lovrić, zastupnik Gordana Rusak Foto: DNEVNIK.hr

Kolega pokojnog gradonačelnika Milana Bandića Ivica Lovrić optužio je Tomaševića da ignorira zastupnike

"Upamćen trenutak u zagrebačkoj Skupštini da je gradonačelnik izbjegao odgvoriti na pitanja zastupnika. Izmislio je posao za koji on nije ovlašten."

HDZ-ov zastupnik u Skupštini Mislav Herman poručio je gradonačelniku da bude malo više kao Bandić.

"Mislim da u ovoj situaciji nije ni loše da Tomašević bude malo poput svoga prethodnika. Nije baš sve loše što je napravio Bandić, nisam sada njegov odvjetnik, ali mislim da pokojni Bandić ne bi dozvolio da do ovoga dođe."

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta je pak rekao kako je Tomašević

"Neka inačica Milana Bandića. Obukao je uniformu i kreće u skupljanje otpada, a što bi bi onda pitanja trebala postvaljati djelatinicima Čistoće", poručio je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene