Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

PODUZET ĆE ODGOVARAJUĆE KORAKE

Iz bolnice se oglasili o krađama: ''Ovo nedopustivo ponašanje baca sjenu na sve dobro što je učinjeno u KB-u Dubrava''

Nakon slučaja u kojem su dvije zaposlenice KB-a Dubrava krale novčanike, mobitele i nakit pacijenata koji su se u toj COVID bolnici borili za život, oglasili su se i iz bolnice.

Zaposlenice su pacijente oštetile za gotovo 38 tisuća kuna. ''U ime uprave i svih djelatnika KB Dubrava izražavamo žaljenje i duboku ispriku oštećenim obiteljima. Iznimno nam je žao što ovako nedopustivo ponašanje baca sjenu na sve ono dobro, profesionalno i požrtvovno što je u KB Dubrava učinjeno tijekom ove pandemije.

S razočaranjem smo primili informaciju iz PU zagrebačke da su podnesene kaznene prijave protiv dviju djelatnica vezano za sumnju na počinjenje više kaznenih djela, među kojima i djela teških krađa. Podržavamo rad nadležnih tijela i zahvaljujemo djelatnicima III PP Zagreb na brzom i efikasnom rješavanju slučaja, s kojim ćemo i dalje usko surađivati.

Naglasili su kako ''najstrože osuđuju nemile događaje'' te da će u predstojećem razdoblju poduzeti odgovarajuće korake i učiniti sve kako bi ''iskorijenili ovakvo ponašanje nedostojne njihove ustanove''.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene