Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idući tjedan presuda

Izrečene završne riječi na suđenju ocu monstrumu koji je bacio vlastitu djecu s balkona

Suđenje ocu s Paga
Suđenje ocu s Paga Foto: DNEVNIK.hr
Na ročištu ocu optuženom za četverostruki pokušaj ubojstva svoje maloljetne djece na Pagu izrečene su završne riječi. Očekuje se objava datuma početka suđenja.

Obrana i optužba izrekle su u petak završne riječi na ročištu u slučaju oca optuženog za pokušaj četverostrukog ubojstva svoje djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija POLICIJA OBJAVILA DETALJE Krivotvorili dokumente pa se na poznatom hrvatskom otoku domogli nekretnina vrijednih 7,5 milijuna kuna Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Jezivi detalji ubojstva na Zrću: Ubojica prije uhićenja razbio mobitel, za smaknuće mu ponudili vrtoglavu cifru

Na ročištu je ispitan vještak psihijatar, a presuda će biti objavljena 18. ožujka u 11 sati, rekla je glasnogovornica Županijskog suda u Zadru Dijana Grancarić.

''Optužba traži izricanje zatvorske kazne. Znate da je za to kazneno djelo propisana najteža kazna dugotrajnog zatvora'', poručila je glasnogovornica suda.

Podsjetimo, optuženi je u veljači tražio ukidanje pritvora zbog teškog zdravstvenog stanja. Vrhovni je sud odbio taj zahtjev zbog okolnosti koje upućuju na opasnost da bi mogao ponoviti kazneno djelo ili dovršiti pokušana kaznena djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene