Suđenje ocu s Paga
Suđenje ocu s Paga Foto: DNEVNIK.hr

Na ročištu ocu optuženom za četverostruki pokušaj ubojstva svoje maloljetne djece na Pagu izrečene su završne riječi. Očekuje se objava datuma početka suđenja.


Obrana i optužba izrekle su u petak završne riječi na ročištu u slučaju oca optuženog za pokušaj četverostrukog ubojstva svoje djece.

Vezani članci Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Pokušaj ubojstva u Novalji: Muškarca napao nožem, izbo ga po prsima i leđima Suđenje ocu s Paga Bacio djecu s balkona: Ocu monstrumu s Paga 30 godina zatvora i obvezno psihijatrijsko liječenje!

Na ročištu je ispitan vještak psihijatar, a presuda će biti objavljena 18. ožujka u 11 sati, rekla je glasnogovornica Županijskog suda u Zadru Dijana Grancarić.

''Optužba traži izricanje zatvorske kazne. Znate da je za to kazneno djelo propisana najteža kazna dugotrajnog zatvora'', poručila je glasnogovornica suda.

Podsjetimo, optuženi je u veljači tražio ukidanje pritvora zbog teškog zdravstvenog stanja. Vrhovni je sud odbio taj zahtjev zbog okolnosti koje upućuju na opasnost da bi mogao ponoviti kazneno djelo ili dovršiti pokušana kaznena djela.