Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema prvim preliminarnim rezultatima obdukcije, masna embolija i smrtonosna bakterija MRSA krive su za smrt bivše radnice Kamenskog, 46-godišnjeg R.Š.


Nesretna žena nakon liposukcije u daruvarskoj klinici, koja unatoč zabrani rada nakon inspekcijskog nadzora i dalje radi, pala u komu i nakon dva mjeseca vegetacije preminula, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye opet šokira: ''Išao sam na liposukciju jer nisam htio da pišete da sam debeo, želim izgledati dobro za sve'' Radnik na gradilištu (Foto: Printscreen Informer) "Trebala sam dobiti 92.000 kuna, a dobila sam 3500 kuna": Istražili smo što trebaju napraviti oni koji rade, a ne žele im platiti

No, još uvijek nije poznato što još sadrži nalaz obdukcije, kojeg je na uviđaj tražio suprug preminule žene, ali ga nije dobio jer prednost uvida imaju institucije.

>> Poslije liposukcije pala u komu i preminula nakon dva mjeseca

Podsjetimo, bivšoj radnici Kamenskog, smetala je obješena koža od poroda. Dana srpnju odstranjeno joj je 1,5 kilograma kože i masnog tkiva. Dan poslije liposukcije osjetila je mučninu i vrtoglavicu, te je uskoro pala u komu. Prvo je završila je u pakračkoj bolnici, a potom u požeškoj. Na kraju je umrla na zagrebačkom Rebru.

Liječnik daruvarske klinike  branio se riječima kako nema prevencije niti liječenja za masnu emboliju te kako se bakterija MRSA ne dobiva u privatnoj praksi već u jedincima intenzivnog liječenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook