Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala u komu nakon liposukcije

Obdukcija pokazala: Bivša radnica Kamenskog umrla je od embolije i MRSA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim preliminarnim rezultatima obdukcije, masna embolija i smrtonosna bakterija MRSA krive su za smrt bivše radnice Kamenskog, 46-godišnjeg R.Š.

Nesretna žena nakon liposukcije u daruvarskoj klinici, koja unatoč zabrani rada nakon inspekcijskog nadzora i dalje radi, pala u komu i nakon dva mjeseca vegetacije preminula, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATRAKTIVNA LOKACIJA Ruši se Kamensko: Na mjestu uništene tvornice niknut će luksuzni stanovi Slika nije dostupna PU splitsko dalmatinska Kod graničnog prijelaza Kamensko sudarila se dva automobila, četvero zatražilo liječničku pomoć

No, još uvijek nije poznato što još sadrži nalaz obdukcije, kojeg je na uviđaj tražio suprug preminule žene, ali ga nije dobio jer prednost uvida imaju institucije.

>> Poslije liposukcije pala u komu i preminula nakon dva mjeseca

Podsjetimo, bivšoj radnici Kamenskog, smetala je obješena koža od poroda. Dana srpnju odstranjeno joj je 1,5 kilograma kože i masnog tkiva. Dan poslije liposukcije osjetila je mučninu i vrtoglavicu, te je uskoro pala u komu. Prvo je završila je u pakračkoj bolnici, a potom u požeškoj. Na kraju je umrla na zagrebačkom Rebru.

Liječnik daruvarske klinike  branio se riječima kako nema prevencije niti liječenja za masnu emboliju te kako se bakterija MRSA ne dobiva u privatnoj praksi već u jedincima intenzivnog liječenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene