Obavijesti Video Pretražite Navigacija
može se približiti žrtvi

Darko Kovačević Daruvarac za dva dana na slobodi: Izvanraspravno vijeće odbilo mjere opreza!

Glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić (Foto: Dnevnik.hr)
Glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Izvanraspravno vijeće Suda u Zadru ukinulo je istražni zatvor Darku Kovačeviću Daruvarcu i odbilo mjere opreza.

Odvjetništvo je tražilo mjere opreza zabrane napuštanja boravišta, obveznog javljanja državnom tijelu, zabrana približavanja i uspostavljanja veze s oštećenicom, te privremeno oduzimanje putnih isprava, ali je Vijeće to odbilo. Između ostalog, to znači da će mu biti vraćeni, i osobna iskaznica, i putovnica.

Pročitajte i ovo Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell) može se približiti žrtvi Odbijena žalba Odvjetništva: Daruvarac presudu čeka na slobodi – bez mjera opreza Slika nije dostupna na potezu viši sud Državno odvjetništvo u Zadru žalilo se na neodređivanje mjera opreza Daruvarcu

Ranije u petak odbačen je zahtjev za izuzećem Izvanraspravnog vijeća i predsjednika Suda u slučaju Daruvarac.

Odvjetnik Darka Kovačevića Boris Radman odlučio se na novi manevar kako bi onemogućio da vijeće donese odluku o određivanju sigurnosnih mjera koje je zatražilo Općinsko državno odvjetništvo.

Darko Kovačević Daruvarac (31) osuđen je nepravomoćno na pet godina bezuvjetnog zatvora. Četiri i pol godine zatvora dobio je za napad, a deset mjeseci za prijetnju. Ukupno je to jedinstvena kazna na pet godina bezuvjetnog zatvora. Pravomoćnu presudu koja se očekuje za nekoliko mjeseci Daruvarac će čekati na slobodi i to bez ikakvih sigurnosnih mjera što znači da može i napustiti Hrvatsku, odnosno otići u BiH čije državljanstvo također posjeduje.

Aktualno Smrskao joj je šaku, izudarao utezima po glavi... Nakon svega ona kaže: "Sigurna sam da će me potražiti kad izađe" Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Mato Barišić i Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) Mato Barišić i Mihaela Ivković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +2 Objava Mihaele Ivković na društvenoj mreži (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Smrskao joj je šaku, izudarao utezima po glavi... Nakon svega ona kaže: "Sigurna sam da će me potražiti kad izađe" 1/8 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene