Obavijesti Pretražite Navigacija
Odlukom ministarstva zdravstva

Novi korak u prevenciji koronavirusa u Hrvatskoj: Osnovana je posebna karantena u bolnici Doktor Fran Mihaljević

Pokrenut je novi korak u prevenciji koronavirusa u Hrvatskoj - odlukom ministarstva zdravstva osnovana je posebna karantena u bolnici Doktor Fran Mihaljević.

U karanteni će boraviti osobe za koje se utvrdi ili postoji sumnja da su bile u doticaju s oboljelim osobama. Što se tiče Hrvata koji su boravili na kruzeru Diamond Princess doznajemo da će se jedan hrvatski državljanin u Hrvatsku vratiti sutra.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije Nine Raspudića - 4 "Bačeno 140 milijuna eura" Raspudić o nabavi cjepiva: "Vlada je počinila veleizdaju i pljačku stoljeća" Ilustracija posljedice pandemije Strah od koronavirusa izravno utječe na demografiju: "Što su karantene bile dulje..."

Ostala četiri Hrvata koja su također bila na brodu vratit će se idućih dana. Evo što je na naš upit o tome reklo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

"Uz brzu koordinaciju s europskim partnerima, osigurana je repatrijacija tijekom sutrašnjeg dana - vodeći računa primarno o sigurnosti i zdravlju hrvatskog državljanina.
MVEP izražava zahvalnost japanskim, talijanskim, njemačkim i slovenskim vlastima, na organizaciji povratka hrvatskog državljanina. Veleposlanstvo RH u Tokiju nastavlja pružati svu konzularnu pomoć i potporu ostalim hrvatskim državljanima kako na kruzeru Diamond Princess, tako i diljem Japana", stoji u odgovoru ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene