Nova se rupa otvorila na kolniku u Zagrebu u blizini Horvaćanske ceste.


Pokraj parkirališta u zagrebačkoj ulici Vincenta iz Kastva između kućnih brojeva 1 i 11 otvorila se rupa promjera pola metra, a duboka oko jedan metar. Uz rupu je uočljivo i ulegnuće prometnice u dužini oko dva metra.

Vezani članci Prosvjed u Zagrebu pod nazivom Krik za slobodu - 1 Šetali bez maski i razmaka: Tisuće u Zagrebu prosvjedovale protiv mjera, stožera i cijepljenja Eddie Wilson otvorio zagrebačku bazu Ryanaira - 5 Predsjednik Uprave Ryanaira za DNEVNIK.hr o otvaranju baze u Hrvatskoj i novim radnim mjestima: "Imamo više od 240 zračnih luka s kojima možemo povezati Zagreb"

Postavljena je privremena signalizacija. Na terenu su osim službenika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i stručnjaci s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, izvijestili su iz ureda 112.

'Ured za upravljanje u hitnim situacijama je danas oko 14 sati dobio dojavu od Županijskog centra 112 o otvaranju rupe u kolniku u Ulici Vincenta iz Kastva između kućnih brojeva 1 i 11. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o rupi u kolniku dubine oko jedan metar, a uz rupu uočljivo je ulegnuće prometnice u dužini oko dva metra. Zagrebačke ceste postavile su privremenu signalizaciju. Na terenu su osim službenika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i stručnjaci s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta', stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Podsjetimo, u ponedjeljak 5. travnja u rupu je propao veći komad asfalta na prometnom križanju također u Zagrebu. Srećom nitko nije ozlijeđen.

Ogromna se rupa otvorila na križanju Slavonske avenije i Vrbika, zbog kako su rekli u opskrbi i odvodnji, puknuća javnog kanala uslijed čega je voda ispirala zemlju pod asfaltom. Sanacija rupe još traje.