Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica vijeća

Niku Bulića na mjestu direktora HTZ-a zamijenila Meri Matešić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska turistička zajednica dobila je novu direktoricu, Meri Matešić.

Matešić će tako zamijeniti dosadašnjeg direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niku Bulića. Novoizabrana direktorica Meri Matešić na dužnost stupa 1. studenoga ove godine i pred njom je provedba novog Programa rada Hrvatske turističke zajednice za pripremu i realizaciju nadolazeće sezone, izrađena u skladu s Operativnim marketing planom hrvatskog turizma za 2013. godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loš tajming Strka u HTZ-u neposredno pred sezonu! Slika nije dostupna S posla izostao 139 dana Niko Bulić: Ovo je mobbing, angažirao sam odvjetnike

>> Bulić: Na sastanku u vladi nije se sugerirala suradnja s Fimi medijom

Meri Matešić rođena je 1974. u Zadru, gdje je završila gimnaziju te Studij kulture i turizma na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani turistički komunikolog. Radno iskustvo u turizmu je stjecala od 2001.-2002. u Turističkoj agenciji Interalfa, Zadar i na recepciji hotela Puntamika, a od 2003. do kraja 2007. godine na rukovodećim poslovima kao pomoćnik voditelja prodaje i rezervacija, rukovoditelj prodaje i rezervacija i kao direktor prodaje i marketinga u Falkensteiner Hotelima Borik u Zadru. Od siječnja 2008. godine direktorica je Predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Veliku Britaniju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene