Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljene promjene

Nikola Grmoja objasnio zašto ga u izbornoj noći nije bilo u stožeru te otkrio strahuje li za sudbinu Mosta

Aktualno Galerija Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 1 Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 2 Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 3 Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanja Vištica i Nikola Grmoja - 4 Galerija 1/4 >>
Svaki izbori iznjedre pobjednike i gubitnike, pa su tako i ovi. Mislav Kolakušić je među najvećim gubitnicima, a još neka poznata lica su izgubila svoje europarlamentarne fotelje. Među onima koji su najviše podbacili je i Most. Pretekla ih je čak i TikTok infulenserica.

Iz središnjice Mosta javila se reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica. O promjenama koje se spremaju unutar stranke razgovarala je s Nikolom Grmojom kojeg u stožeru stranke u nedjelju nije bilo.

"Svi viđeniji kandidati koji su bili na listi, su bili tamo. Ja sam bio kući, morao sam u Metković glasati jer sam tamo prijavljen i ostao sam s obitelji. Rano ujutro sam već bio u Zagrebu", objasnio je svoj izostanak. 

Smiješno mu je, kaže, pitanje nestaje li Most s političke scene

Pročitajte i ovo Izborna emisija - 4 Hvala na povjerenju Gledaniji od svih: Izborni specijal na Novoj TV pomeo konkurenciju

Pročitajte i ovo Hrvatski eurozastupnici obrađeno 100% Ovo je 12 zastupnika koji idu u Europski parlament, no moguća je još jedna promjena

"Mi smo imali poraza i pobjeda, imamo treći oporbeni klub, uopće ne strahujem za sudbinu Mosta", rekao je Grmoja dodavši kako je odgovornost za rezultat na čelnim ljudima stranke. 

Komentirao je i status stranačkog šefa Bože Petrova te rekao da je on dobro vodio kampanju. 

"On je jedan od najpopularnijih hrvatskih političara i ne mogu izbori kojima je izlaznost 21 posto dati sud o nekome", poručio je. 

O daljnjim planovima Mosta rekao je kako će se stranka držati zajedno. 

"Gledajući ostatak političke scene uza sve naše pogreške i stvari koje treba popraviti, Most je svjetla točka hrvatske politike", smatra Nikola Grmoja. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene