Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvala na povjerenju

Gledaniji od svih: Izborni specijal na Novoj TV pomeo konkurenciju

Aktualno Galerija Izborna emisija - 4 Izborna emisija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Izborna emisija - 3 Izborna emisija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Izborna emisija - 2 Izborna emisija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Izborna emisija - 1 Galerija 1/4 >>
Specijal o EU izborima emitiran na Novoj TV bio je gledaniji od konkurencije.

Večernji specijal, posvećen europarlamentarnim izborima, bio je najgledaniji na Novoj TV – u svojem periodu emitiranja ostvario je 39 posto veću gledanost od prvog konkurenta i 70 posto veću od drugog.

Kroz izbornu noć vodili su nas Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić te njihovi gosti Ivana Petrović, Marijana Grbeša Zenzerović, Gabrijela Kišiček i Boris Jokić, pod uredničkom palicom Željke Gulan.

Pročitajte i ovo Jasmina Bojić u Europskom parlamentu - 2 omjer snaga Jasmina Bojić iz Bruxellesa o EU izborima: "Zanimljivo je što se dogodilo u pojedinim zemljama na nacionalnoj razini"

Reporteri Dnevnika Nove TV bili su u svim važnim stožerima, a produkcijska grafika ponovno se pobrinula za spektakularan vizualni dojam.

Pročitajte i ovo Rezultati EU izbora Preferencijalni glasovi na izborima Tko ne bi ušao u EU parlament da su vrijedile Gongove preporuke?

Premoć u gledanosti potvrdio je i Dnevnik Nove TV, koji je u svojem terminu emitiranja od prvog konkurenta bio je gledaniji 14 posto, a od drugog za 16 posto.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene