Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zagrljaj za Marlu"

Nesebična gesta: Roditelji teško bolesne djevojčice Marle, za koju se skupljao novac u humanitarnoj akciji, donirali medicinski uređaj Klaićevoj bolnici

Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski)
Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski) Goran Malogorski
Aktualno Galerija +0 Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski) Galerija 1/1 >>
Roditelji Marle Malogorski učinili su nesebičnu gestu. Za "višak" novca prikupljen u humanitarnoj akciji donirali su drenažni prsluk Klaićevoj bolnici.

Marla Malogorski boluje od cistične fibroze i u humanitarnoj akciji "Zagrljaj za Marlu" prikupljao se novac za drenažni prsluk koji košta više od 100.000 kuna, a ne pokriva ga HZZO.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE GA ZVAO USKOK Beroš otkrio kada bi moglo doći do popuštanja mjera: "Neću vam otkriti kada ćemo skidati maske, ali..." Sestra oca preminule djevojčice stravičan slučaj iz Nove Gradiške Sestra oca preminule curice (2) o šogorici: ''To dijete je za nju bilo višak. Kad je maloj pozlilo, govorila je da neće na hitnu, da će završiti u zatvoru"

Drenažni prsluk je medicinski uređaj koji stvara određene vibracije koje olakšavaju disanje onima koji boluju od ove rijetke bolesti koja se javlja s učestalošću na oko jednog od tri tisuće ljudi.

Tata Goran pokrenuo je akciju za svoju kćerkicu, javili su mu se brojni prijatelji i dobri ljudi koji su uplaćivali novac na otvoreni račun. Roditelji Marle Lana i Goran od prikupljenog novca kupili su uređaj za svoje dijete, dok je "višak“ novca usmjeren u još jedan takav prsluk koji je doniran Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene