Roditelji Marle Malogorski učinili su nesebičnu gestu. Za "višak" novca prikupljen u humanitarnoj akciji donirali su drenažni prsluk Klaićevoj bolnici.

Galerija


Marla Malogorski boluje od cistične fibroze i u humanitarnoj akciji "Zagrljaj za Marlu" prikupljao se novac za drenažni prsluk koji košta više od 100.000 kuna, a ne pokriva ga HZZO.

Vezani članci Klaićeva bolnica, ilustracija Klaićeva bolnica: "Ne ulaziti u bolnicu s djecom sumnjivom na koronavirus" Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski) Malena Marla treba našu pomoć, akciji se priključio i poznati hrvatski reprezentativac

Drenažni prsluk je medicinski uređaj koji stvara određene vibracije koje olakšavaju disanje onima koji boluju od ove rijetke bolesti koja se javlja s učestalošću na oko jednog od tri tisuće ljudi.

Tata Goran pokrenuo je akciju za svoju kćerkicu, javili su mu se brojni prijatelji i dobri ljudi koji su uplaćivali novac na otvoreni račun. Roditelji Marle Lana i Goran od prikupljenog novca kupili su uređaj za svoje dijete, dok je "višak“ novca usmjeren u još jedan takav prsluk koji je doniran Klaićevoj bolnici u Zagrebu.