Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOSTOJANSTVEN OPROŠTAJ

Nenad Periš uputio poruku uoči Matejeva pogreba u Splitu: "Znam da ćete shvatiti..."

Matej Periš
Matej Periš Foto: DNEVNIK.hr
U Beogradu je u petak poslijepodne održan ispraćaj Mateja Periša, a njegov pogreb u Splitu, kako je najavio otac tragično preminuloga mladića, bit će intiman, u krugu obitelji.

Splićanin Matej Periš u petak poslijepodne u Beogradu je ispraćen uz brojne građane i medije koji su došli odati posljednji pozdrav tragično preminulome mladiću. Matejev pogreb u rodnom Splitu, kako je najavio njegov otac Nenad Periš, bit će održan u intimnom krugu obitelji.

"Došli smo do kraja, danas odlazim sa svojim sinom kući, okrećem novu stranicu života koja će biti prožeta sjećanjima iz Beograda", rekao je Periš nakon beogradskog ispraćaja te kazao kako misli da će sada biti bolji čovjek, kao i da "božji poziv Mateju ima dublje značenje".

Pročitajte i ovo Nenad Periš unosi lijes s tijelom svog sina u crkvu gdje će biti ispraćaj - 9 ispraćaj mateja periša Potreseni Nenad Periš na ispraćaju u Beogradu: "Došli smo do kraja, danas odlazim sa svojim sinom kući..." Položeno 27 ruža za 27 Matejevih godina

Sada je zamolio medije i javnost da poštuju želju obitelji te im na taj način omoguće da se intimno oproste s Matejem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOGOM, MATEJ Beogradski dogradonačelnik oprostio se od Mateja Periša: "Tužan je Beograd...Neka te anđeli čuvaju"

"Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem", poručio je Nenad Periš, a prenijela Slobodna Dalmacija.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene