Obavijesti Video Pretražite Navigacija
debeljak o svemu šuti

Nema plaća za dio radnika splitskog škvera: "Još nisam dobila za drugi mjesec, znam da je dio njih dobio. Težak Uskrs bez plaće..."

Dio radnika splitskoga škvera nije dobio plaću za veljaču. Potvrdili su to za Dnevnik Nove TV neki radnici, kojima su ovo bili tužni blagdani.

Neki zaposlenici Brodosplita nisu dobili plaću za veljaču. Za Dnevnik Nove TV to su potvrdili neki radnici za koje je i ovaj Uskrs bio tužan.

"Iskreno teško. Ja osobno nisam još uvijek za drugi mjesec dobila, znam da je dio njih dobio. Ne znam po kojim kriterijima. Težak Uskrs bez plaće", rekla je zaposlenica Brodosplita Ena.

Pročitajte i ovo Brodosplit - 1 izloženost oko 70 milijuna eura Novi problemi za Brodosplit: Jedrenjak blokiran zbog dugova, a banka s kojom posluju pod sankcijama

Iz splitskog škvera danas na upit Dnevnika Nove TV o ovoj temi nisu dali nikakav odgovor. Prema informacijama škverskih sindikata otprilike pola radnika je bez plaće u ovom trenutku. Država o cijelom ovom slučaju šuti.

"Otprilike pola škvera ne dobiva svoju plaću. Ostao je dug poslodavca prema radnicima za drugi mjesec", potvrdio je Pavle Matošić iz Nezavisnog sindikata Brodosplit.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene