U sklopu sutrašnje izborne emisije Nove TV imat ćete priliku čuti što javne osobe misle o izborima i nekim aktualnim pitanjima.

Galerija


Borisa Jokića, Matiju Vuicu i Anju Šovagović Despot, javne osobe različitih svjetonazora, ali jednakog stava o važnosti nadolazećih predsjedničkih izbora, u sutrašnjoj specijalnoj emisiji ugostit će reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus.

Vezani članci Reakcije Sinjana nakon pobjede Zorana Milanovića - 5 Sinj o pobjedi Milanovića: "Konačno Hrvatska ima dalmatinskog Vlaja za predsjednika!" Što kažu građani o pobjedi Zorana Milanovića - 2 Dojmovi građana nakon predsjedničkih izbora: "Očekujem bilo što. S druge strane, ne očekujem ništa konkretno"

"Znam da predsjednički izbori ne rezultiraju velikim ovlastima, ali ipak je važno tko i na koji način vodi ovu zemlju, tko i na koji način je predstavlja i u zemlji i u svijetu", kaže Boris Jokić.

Matija Vuica poručuje pak kako je važan svaki glas.

"Onda poslije imamo pravo i prigovarati i diskutirati, debatirati što naš kandidat jest ili nije napravio, a mi smo mu dali svoje povjerenje", rekla je Vuica.

Anja Šovagović Despot izbore smatra blagdanom demokracije.

"Osobno uživam u tome i uživam da imamo pravo, mogućnost, i zapravo obvezu biranja", kaže.

Zanimljive teme, uz Borisa, Matiju i Anju, čekaju vas sutra u našoj izbornoj emisiji, a što su još poručili dan uoči izbora, pogledajte u videoprilogu.