Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisi za referendum

Narod odlučuje prijavio Kuščevića za sukob interesa, on odgovara: "To je smiješno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u petak da je prijava protiv njega, koju je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa podnijela građanska inicijativa Narod odlučuje, smiješna jer bi po toj logici svatko tko ima svoj stav ili mišljenje o nečemu trebao biti prijavljen za sukob interesa.

Narod odlučuje podnio je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prijavu protiv Kuščevića tvrdeći da se kao koordinator provjere utvrđivanja vjerodostojnosti broja potpisa sa zahtjevom za referendum o promijeni izbornog sustava nalazi u sukobu interesa, jer je kao ministar u više navrata iznosio negativan stav i lažne optužbe protiv njihove referendumske inicijative.

Pročitajte i ovo \'\'Narod odlučuje\'\' bez uvida u potpise (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Saga se nastavlja Nisu dobili uvid u nevažeće potpise: Inicijativa Narod odlučuje traži ostavku ministra Kuščevića Slika nije dostupna ''Koliko im je stalo do istine'' Kuščević: ''Narod odlučuje nije se prijavio za uvid u nevaljane potpise''

"Kažem da je to smiješno. Po toj logici svatko tko ima svoj stav ili mišljenje trebao bi biti prijavljen Povjerenstvu za sukob interesa", rekao je Kuščević novinarima nakon sjednice Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Dotakao se i nestanka spisa iz 2011. godine o curenju podataka u istrazi o prostituciji kazavši kako nije ugodno da se takve stvari događaju.

"Nemojmo prejudicirati ništa. Pustimo da bez političkog pritiska nadležne institucije rade svoj posao, da se ta procedura dovrši. Nije dobro kad bilo kakav posao radite pod nekim pritiskom", poručio je Kuščević. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene