Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva tuga

"Moj otac je umro..." Emotivna poruka hrvatskim vatrogascima koja slama srce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila 14. siječnja bilo je ozlijeđeno sedmero osoba, a poginuo je muškarac. Njegova kći sada se javila vatrogascima dirljivim pismom.

Javna vatrogasna postrojba Nova Gradiška na Facebooku je podijelila emotivnu poruku koju im je poslala Ajla iz Bosne i Hercegovine.

Iz JVP-a Nova Gradiška poručili su da za ovakve stvari rade i vole svoj posao.

Kako je otkrila u poruci, Ajlu i njezinu obitelj vatrogasci su spašavali iz automobila nakon teške nesreće koja se dogodila 14. siječnja ove godine na autocesti A3.

Pročitajte i ovo Ilustracija OČEVID JE U TIJEKU U prometnoj nesreći u Splitu teško ozlijeđeno dijete

Pročitajte i ovo Nalet vlaka poznati detalji Nije se zaustavio na rampi, vlak mu pokosio vozilo

U dirljivom pismu Ajla je opisala strašne trenutke nakon nesreće, ali njoj i njezinoj obitelji u tim trenucima od neizmjerne pomoći i podrške bili su vatrogasci, kojima je tim putem htjela zahvaliti na neizmjernoj pomoći.

U nesreći je Ajlin otac, nažalost, poginuo.

 

 

Podsjećamo, nesreća se dogodila u 18:34, četvorica vozača kretali su se jedan iza drugoga te nisu držali potreban razmak, uslijed čega je došlo do sudara pet vozila (dva teretna automobila i tri osobna automobila), kao i udara u teretni automobil koji se kretao ispred njih, a kojim je upravljao 41-godišnjak.

U prometnoj nesreći državljanin Bosne i Hercegovine smrtno je stradao. Teško su ozlijeđene dvije osobe, dok je lakše ozlijeđeno sedmero osoba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene