Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katastrofalne posljedice

Slavonija nakon nevremena još uvijek u problemima: "Ni krovopokrivača, ni fizičkih radnika, kompletno je selo stradalo"

Aktualno Galerija Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 5 Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 6 Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 6 Foto: DNEVNIK.hr Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 3 Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 4 Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 1 Galerija 1/6 >>
Problemi koji su nastali nakon snažnog nevremena još uvijek nisu sanirani, štete se i dalje zbrajaju, a stanovnici sami pokušavaju popraviti što je moguće.

Katastrofalno nevrijeme koje je poharalo Slavoniju još uvijek stvara velike probleme. Dok se štete i dalje zbrajaju stanovnici grade i obnavljaju domove, ali se svakodnevno susreću s problemima.

Pročitajte i ovo Lama Jacques Sevoba u majci s likom Vladimira Putina Kaže da je njegova duša VIDEO Diplomat iz Gvineje nosio majicu s likom Vladimira Putina: "Imam ju već tri godine jer ga jako volim"

Radnika, pogotovo krovopokrivača nema, pa ih naručuju i iz Bosne i Hercegovine. Svakodnevno skupljaju račune od obnove nadajući se odšteti, ali kolika će, i hoće li je uopće biti, još ne znaju.

I dalje krče prilaze svojim domovima, a šteta od uništene poljoprivrede, pogotovo suncokreta, tek će se pokazati jer žetva je trebala početi za dvadesetak dana.

Pročitajte i ovo Policija Putnici prevezeni u bolnicu Stravična prometna nesreća na sjeveru Hrvatske: Vozač sletio s ceste i zabio se u drvo, poginuo na licu mjesta

"Pomoći nema nikakve. Bili su ovdje iz Nijemaca i dali mi 300 crijepova, pa ti saniraj sam", rekao je Marko Kavrinović.

"Ni krovopokrivača, ni fizičkih radnika. Jednostavno, kompletno je selo stradalo, nismo samo mi", poručila je Nada Zuber.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene