Jelena Pavičić Vukičević
Jelena Pavičić Vukičević Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević od 28. veljače 2021. obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba do kraja redovnog mandata., u nedjelju poslijepodne stiglo je i službeno priopćenje.


Kako je mandat Milanu Bandiću smrću prestao nakon isteka dvije godine, neće se raspisivati prijevremeni izbori za gradonačelnika, a dužnost gradonačelnika obnašat će zamjenik koji je na kandidaturi za izbor gradonačelnika, bio prvi naveden iza kandidata za gradonačelnika, odnosno Jelena Pavičić Vukičević.

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević - 2 Ide li u utrku za zagrebačku gradonačelnicu i tko je zvao hitnu pomoć kada je preminuo Bandić? "Ne znam. Nisam razgovarala s Natalijom Pricom" Jelena Pavičić Vukičević Jelena Pavičić Vukičević komentirala kazne za kršenje mjera na Bandićevu sprovodu, otkrila i tko će platiti kaznu

Mandat zamjenici gradonačelnika trajat će do stupanja na dužnost novog gradonačelnika, odnosno do dana prije prvog radnog dana koji slijedi danu objave konačnih rezultata izbora..

"Pročelnica Stručne službe gradonačelnika Andrea Šulentić obavijestila je danas, 28. veljače, ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenicu o početku obnašanja dužnosti gradonačelnika od strane Jelene Pavičić Vukičević", kažu u Gradu.

Biografiju Jelene Pavičić Vukičević pročitajte ovdje.