Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karlovačka županija

Pripreme za oluju: "Hrvatske vode izdale su upozorenje, pripremili smo vreće s pijeskom"

Aktualno Galerija Vreće s pijeskom, ilustracija - 1 Vreće s pijeskom, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Srna Bijuk, reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Vreće s pijeskom, ilustracija - 2 Vreće s pijeskom, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Boris Škrtić, vatrogasci Galerija 1/4 >>
Slovenija je u stanju pripravnosti zbog nevremena, no izdano je upozorenje i za Karlovačku županiju. Uživo iz Karlovca javila se reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

"Kako se pripremaju za nevrijeme najbolje pokazuju vreće s pijeskom koje su spremne za petak kad će se razvoziti po svim najpotrebnijim točkama u gradu", rekla je reporterka Dnevnika Nove TV, Srna Bijuk.

Pročitajte i ovo Vrijeme Iz minute u minutu Tuča, poplave, oluje: Narančasti alarm izdan i za petu regiju, meteorolog otkriva što će biti najveći problem - "I to ne samo u Hrvatskoj"

"Upozorenje su izdale Hrvatske vode, a radi se o bujičnim poplavama stoga smo pripremili vreće i stavili naše vatrogasne snage u pripremu. Ima oko 3000 vreća, a one idu po mjesnim odborima, odnosno u dva karlovačka kvarta, Jelsu i Borlin", rekao je Boris Škrtić, zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika.

"Stalno smo u kontaktu s nadležnim službama i informacije se mijenjaju svakih sat vremena", poručio je Škrtić.

"Uvijek imamo pune ruke posla, očekujemo ako dođe do olujnog nevremena, ono što smo imali prošli tjedan, da stradaju krovovi i drveće na cesti, svega tu ima", napomenuo je Škrtić.

Pročitajte i ovo Sara Alfirević Vrsalović, vlasnica objekta Pretrpjeli štetu Splitski ugostitelji podižu kaznene prijave protiv gradonačelnika Puljka i dogradonačelnika Ivoševića

"Kiša se očekuje u petak sredinom dana za središnju Hrvatsku, tako i za karlovačko područje. Svi se nadaju bez većih šteta", zaključila je reporterka. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene