Obavijesti Video Pretražite Navigacija
28. godišnjica

Traju pripreme za proslavu Oluje u Kninu: Hoće li vremenske (ne)prilike pokvariti svečanosti?

Aktualno Galerija Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 3 Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 2 Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 1 Pripreme za obilježavanje Oluje u Kninu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Anja Perković, reporterka Dnevnika Nove TV Galerija 1/4 >>
U Kninu traje priprema za obilježavaje 28. godišnjice operacije Oluja i proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Iz Knina se javila reporterka Dnevnika Nove TV, Anja Perković.

"U Kninu traju pripreme za Oluju. Zbog vremenskih neprilika ipak će se dogoditi nekoliko izmjena lokacija svečanosti. Tako će svečani prijem predsjednika Zorana Milanovića za vojne zapovjednike održat će se u petak u Domu hrvatskih vojnika umjesto na Kninskoj tvrđavi", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

Pročitajte i ovo Vrijeme Iz minute u minutu Tuča, poplave, oluje: Narančasti alarm izdan i za petu regiju, meteorolog otkriva što će biti najveći problem - "I to ne samo u Hrvatskoj"

"S druge strane, središnja svečanost trebala je biti na Dinarinom stadionu, no ipak će se održati na središnjem trgu gdje bi vojska trebala i postaviti šatore zbog kiše", dodala je. 

"Kad govorimo o letačkom programu tu su svakako MIG-ovi i prelet Krila Oluje, međutim hoće li oni izvesti svoj program ovisit će o vremenskim prilikama. Ono što ostaje prema planu je podizanje hrvatske zastave s Kninske tvrđave", poručila je reporterka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koštao 8,3 milijuna eura SRUUK konačno u punom pogonu, ali...: "Poruke nikad neće doći svim korisnicima jer će uvijek biti poneka greška"

"Očekuje se cijeli državni vrh. Već u petak ovdje bi trebao stići predsjednik Milanović, dan kasnije očekuje se ovdje i predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatskog sabora uz brojne ministre. Naravno, prema protokolu ovdje će biti i svi koji su bili za vrijeme Oluje i sudjelovali u toj vojno-redarstvenoj operaciji. Očekuje se doista velik broj ljudi, međutim unatoč vremenskim neprilikama ništa ne bi trebalo proći suprotno planiranom", zaključila je Perković.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene