Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon incidenta pivovara oprala pogone?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeno doznajemo da je nakon incidenta u kojem su stradali Zdravko Martinović i njegov pas u Karlovačkoj pivovari prekinuta proizvodnja te je naređeno pranje pogona.

Inače, Zdravko Martinović, koji je od petka u komi i dalje je kritično. Na životu ga održavaju medicinski aparati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obdukcija psa ne ukazuje na trovanje Slika nije dostupna Karlovačka pivovara: 'Amonijak nije naš'

Susjedi koji su prvi Martinoviću priskočili u pomoć i sami osjećaju tegobe. Najgore je prošla Katica Curman njen glas je promukao i osjeća peckanje u dušniku.

Njoj je prvotno kontrolom krvi izmjerena dvostruka koncentracija amonijaka od dopuštene. Nakon što joj je liječnik uručio nalaz, zazvonio je telefon u ordinaciji i morala se vratiti ponovno izvaditi krv. 

Navodno zbog tehničkih problema, a u ponovljenom nalazu amonijak je misteriozno nestao. Bio je čak ispod dopuštene koncentracije.

Liječnica i medicinski tehničari koji su pomogli Martinoviću također su sljedećega dana obavili pretrage krvi, a kod njih je amonijak bio uz gornju dopuštenu granicu. 

Uprava karlovačkog Doma zdravlja oglasila se tek danas priopćenjem da je s njihovim ljudima sve u redu, no nisu nam dopustili da s njima razgovaramo.

Doktoricu Jasna Pletikosu dobili smo telefonski. Ona kaže da ne želi nikakve probleme u službi te da već sada piše očitovanja ni kriva ni dužna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene