Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ogromna gužva

FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1
Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 2 Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 2 Foto: DNEVNIK.hr Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 3 Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 4 Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 5 Galerija 1/5 >>
Na zagrebačkoj obilaznici u ponedjeljak ujutro ogromne kolone.

Na zagrebačkoj obilaznici na autocesti A3 u smjeru Lipovca dogodila se prometna nesreća zbog koje se usporeno vozi u dva traka.

Hrvatski autoklub izvijestio je da je pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj između čvorova Zagreb zapad i Lučko u oba smjera. Vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje, kolona na autocesti A2 Zagreb - Macelj u smjeru Jankomira duga je oko 6 kilometara.

"Ovo je užasno, samo stojimo. Velika je gužva, puno veća nego što obično bude ponedjeljkom. Od Prečkog do obilaznice trebalo mi je čak 50 minuta", ispričala nam je čitateljica koja je zapela u prometu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Usporeno, u koloni u pokretu uz povremene zastoje, vozi se i između čvora Zagreb istok i mosta Sava u smjeru zapada. Kolona na autocesti A4 Goričan - Zagreb između čvorova Sesvete i Zagreb istok u smjeru Zagreba duga je oko 4 kilometra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene