Na novoj riječkoj bolnici počeli su 800 milijuna kuna vrijedni radovi.


Za dvije i pol godine na Sušaku bi trebala niknuti bolnica popularno nazvana "Za majku i dijete" jer će se u nju preseliti Ginekologija te Dječja bolnica Kantrida. Druga je to faza izgradnje kompleksa na Sušaku, koji je započet još prije deset godina izgradnjom zgrada dijalize i barokomore.

Vezani članci Andrej Plenković u UN-u Plenković na Općoj skupštini UN-a: "Hrvatska zna što znači biti pod napadom. Upravo zbog našeg iskustva odmah smo izrazili solidarnost s Ukrajinom" Premijer Andrej Plenković Plenković hvalio hrvatske LNG terminale, komentirao i sankcije protiv Rusije: "Postoji jasna politička volja da se one nastave"

KBC Rijeka, kojem gravitira 600 tisuća stanovnika, trenutačno radi na četiri lokacije, u objektima od kojih su neki stariji i od stotinu godina.

''Pedijatriju, dječju kirurgiju plus ginekologiju, opstetriciju, sve laboratorije na ovom lokalitetu, plus patologiju, transfuziju. Osim toga gradi se i tehnoenergetski blok koji je baza za čitavu bolnicu na ovom lokalitetu", rekao je premijer Andrej Plenković.

"To je više od 60 tisuća kvadrata koji će se izgraditi ovdje pred nama, a sve to kao ulaganje u treći blok koji se treba završiti sve zajedno u roku od četiri godine", dodao je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju