Na novoj riječkoj bolnici počeli su 800 milijuna kuna vrijedni radovi.


Za dvije i pol godine na Sušaku bi trebala niknuti bolnica popularno nazvana "Za majku i dijete" jer će se u nju preseliti Ginekologija te Dječja bolnica Kantrida. Druga je to faza izgradnje kompleksa na Sušaku, koji je započet još prije deset godina izgradnjom zgrada dijalize i barokomore.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Predsjednica o vukovarskoj odluci: ''Tisuće branitelja i civila tamo nisu doživjeli pravdu. Prvo treba riješiti velike stvari'' Branimir Mihalinec, Sanja Šprem, Andrej Plenković (Foto: Pixell) Sindikati poslali oštru poruku premijeru: "U ponedjeljak štrajka cijela Hrvatska. Za svaki idući dan odgovorna je Vlada"

KBC Rijeka, kojem gravitira 600 tisuća stanovnika, trenutačno radi na četiri lokacije, u objektima od kojih su neki stariji i od stotinu godina.

''Pedijatriju, dječju kirurgiju plus ginekologiju, opstetriciju, sve laboratorije na ovom lokalitetu, plus patologiju, transfuziju. Osim toga gradi se i tehnoenergetski blok koji je baza za čitavu bolnicu na ovom lokalitetu", rekao je premijer Andrej Plenković.

"To je više od 60 tisuća kvadrata koji će se izgraditi ovdje pred nama, a sve to kao ulaganje u treći blok koji se treba završiti sve zajedno u roku od četiri godine", dodao je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr