Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukupno puštene 63 osobe

Na slobodu puštena još 22 Boysa u Grčkoj: "Svima je ponuđena novčana pomoć"

Veleposlanstvo RH u Ateni do sada je pružilo novčanu pomoć za potrebe kupnje avionskih karata i druge troškove radi povratka u Hrvatsku za 38 hrvatskih državljana.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je kako je Veleposlanstvo RH u Ateni prenijelo informaciju da su danas na slobodu puštena još 22 hrvatska državljana.

To čini ukupni broj od 63 hrvatska državljana puštena na slobodu.

"Svima je ponuđena novčana pomoć pri povratku u Hrvatsku. Ponuđena je, također, i mogućnost izvršenja uplate jamčevine uz kasniji povrat, radi ubrzanja procedura, no takva ponuda nije iskorištena s obzirom da je jamčevina uplaćena putem odvjetnika navijača", priopćili su iz ministarstva te dodali:

Pročitajte i ovo Povratak navijača - 3 pravne zavrzlame Prvi dio BBB navijača vratio se u Hrvatsku, evo što kažu odvjetnici o daljnjoj proceduri te hoće li moći na utakmicu Dinama

"Veleposlanstvo RH u Ateni do sada je pružilo novčanu pomoć za potrebe kupnje avionskih karata i druge troškove radi povratka u Hrvatsku za 38 hrvatskih državljana, a putni listovi izdani su za njih 14. Vlada nastavlja pomagati hrvatskim državljanima i održavati komunikaciju na svim razinama s grčkim tijelima", zaključuju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene