Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar pod kontrolom

Borba s velikim požarom na Visu, 70 vatrogasaca spasilo kuće od vatre: "Dojava je kasno došla. Snage će ostati tamo do jutra''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva DVD-a sa 70 vatrogasaca bore se s požarom koji je oko 18 sati izbio na otoku Visu. Vatra ugrožava kuće, a situaciju dodatno otežava i mrak.

Vatrogasci DVD-a Vis i Komiža bore s vatrenom stihijom na otoku Visu, točnije na području prema naselju Podstražje. Dojava o požaru stigla je oko 18 sati.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Zapovjednik DVD-a Komiža Lorijan Mardešić rekao je za DNEVNIK.hr da je na teren izašlo 70-ak vatrogasaca s 15 vozila, a prije 22 sata vatra je stavljena po kontrolu.

''Vatrogasne snage će ostati na terenu do jutra za svaki slučaj. Kuće smo obranili, a sada se još saniraju rubovi i požarište'', kazao je Mardešić.

Ranije je zapovjednika DVD-a rekao da je dojava o požaru stigla kasno, a kanaderi nisu mogli poletjeti. Dodatan problem stvarao je i mrak koji je počeo padati, pa je obrana kuća bila zadatak vatrogasaca na terenu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene