Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači oprez

Mokre i skliske ceste te magla na cestama u većem dijelu zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U većem dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše, u Gorskom kotaru i Lici mjestimice ima raskvašenog snijega, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Novske, A4 Zagreb-Goričan između Brezničkog Huma i Zagreba te A11 Velika Gorica-Buševec. Iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna

FOTO Vrhunac vodenog vala: Vodostaj Kupe 824 cm, najviši u posljednjih 40 godina!

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (D8) između Dubrovnika i Slanog u mjestu Brsečine vozi se jednim trakom naizmjence.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Zbog radova za vozila iznad 7.5 tona zatvoren je granični prijelaz Ilok, do 10. lipnja.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska i katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka–Ubli i Split-Hvar–Korčula. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene