Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv u Banske dvore

Premijer nije dugo trebao čekati odgovor: "Oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom"

Premijer Andrej Plenković
Premijer Andrej Plenković Foto: Nera Simic / CROPIX
Nije dugo trebalo čekati odgovor na izjavu premijera Andreja Plenkovića da je "plačljiva oporba" 2020. godine odbila njegov poziv u Banske dvore. SDP-ova Mirela Ahmetović poručila mu je da nije istina da nisu željeli sastanak s "Anemičnim Plačljivkom".

SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović odgovorila je na tvrdnju premijera Andreja Plenkovića da je "plačljiva oporba" odbila njegov poziv na sastanak u Banske dvore nakon što je on uspio formirati parlamentarnu većinu.

"AP opet laže. 'Plačljiva' oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP. Dakle, AP je odbio zajednički sastanak. Ali tko laže, taj i krade. Već viđeno", napisala je Ahmetović na Twitteru.

Podsjetimo, Plenković je danas – odgovarajući na pitanje o preustroju izbornih jedinica i prijedlogu oporbe da u izradi novog izbornog zakona sudjeluju i stručnjaci koji nisu bliski HDZ-u – rekao da oporba traži svoj politički prostor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Na svečanoj sjednici Plenković o novim izbornim jedinicama: "Oporba traži svoj politički prostor. Njima je najvažnije da vi to mene sad pitate"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković tvrda kohabitacija Premijer Plenković ponovo opleo po Milanoviću: "On nastavlja sa šmrkavim tikovima"

Dodao je da "ista plačljiva oporba" nije odgovorila na njegov poziv u Banske dvore nakon što je formirao parlamentarnu većinu.

"Znate što je gospoda napravila? Odbili su. Jesam li ja njima ispod časti? On nisu htjeli razgovarati s premijerom. To je ekipa o kojoj govorimo", istaknuo je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene