Sudski čekić
Sudski čekić Foto: DNEVNIK.hr

Ministarstvo pravosuđa RH nije zaprimilo službenu obavijest o optužnici koja je podignuta u Srbiji protiv četvorice hrvatskih pilota.


Nije stigla službena obavijest o optužnici koja je u Srbiji podignuta protiv hrvatskih pilota, potvrdili su u utorak iz Ministarstva pravosuđa.

Vezani članci Aleksandar Vučić Vučić: ''Svi mogu u Jasenovac, samo ja ne. Jedva čekam da dođem i položim taj cvijet'' Elektronička narukvica - 5 Reporterka Dnevnika Nove TV prva je provjerila kako funkcioniraju narukvice za osuđenike: "Zato imamo oficirske jedinice koje imaju poseban zadatak"

"Iz objavljenih dijelova optužnica u hrvatskim medijima, izvjesno je da je ista sastavljena suprotno ključnim postulatima međunarodnog kaznenog prava, na način kojim se narušava pravo na pravično suđenje okrivljenika", izjavili su iz Ministarstva pravosuđa za N1.

Aleksandar Vučić, Gordan Jandroković Vučić komentirao optužnice protiv hrvatskih pilota, Jandroković mu odbrusio: "Pogledajte se u ogledalo"

Ilustracija Potvrđena optužnica u Srbiji protiv hrvatskih pilota: Uskoro bi trebalo početi suđenje

Istaknuli su i da RH očekuje od Republike Srbije da poštuje međunarodne standarde, kao i da pokaže istinsku volju za rješavanje otvorenih pitanja u okviru međudržavnih povjerenstava.

Najavljen je sastanak s optuženim pilotima.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju