Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi odgovor iz Vlade

Medved o Milanovićevoj isprici: "Ne ukazuje mi na nikakav oblik isprike. Neshvatljiva mi je tolika nervoza"

Predsjednik Zoran Milanović je u naknadnom statusu još jednom pozvao predsjednika Vlade na sastanak, a evo i što je potpredsjednik Vlade Tomo Medved poručio danas iz Gline.

Potpredsjednik Vlade Tomo Medved bio na komemoraciji u znak sjećanja na stradale civile i branitelje u Domovinskom ratu s područja Gline te je komentirao ispriku predsjednika Zorana Milanovića koji poziva predsjednika Vlade na sastanak.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

"Ne ukazuje mi na nikakav oblik isprike, štoviše čini mi se da je to nastavak neprihvatljivog dijaloga. Neshvatljivo mi je usljed čega proizlazi tolika nervoza i toliki napad i nasrtaj predsjednika Republike prvo na ta tijela koja su neovisna i koja postupaju po zakonu i drugo na samog predsjednika Vlade i Vladu, a poglavito na pojedine kolege ministre u Vladi", rekao je Medved.

Predsjednik Zoran Milanović odgovorio je na jučerašnju poruku iz Vlade da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira, a da tek onda mogu dogovarati sastanak. Na društvenoj mreži objavio je ispriku, no vjerojatno ne onakvu kakvoj su se u Vladi nadali. Naime, predsjednik se ispričao ministrima, samome sebi i građanima zbog toga što, kako stoji u objavi, predsjednik Vlade ništa nije želio znati, vidjeti ili čuti.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene