Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uoči sjednice vlade

Ministar Beroš jedva ušao u Banske dvore, o snimci tek šturo: Otkrio što ga žalosti u toj priči

Uoči sjednice Vlade ministri komentiraju aktualne teme. Ministre je ispred Banskih dvora danas dočekalo dvoje nezadovoljnih građana koji su htjeli riješiti svoje osobne probleme.

Ministar zdravstva Vili Beroš uoči sjednice Vlade rekao je da su danas brojevi zaraženih koronavirusom nešto manji nego jučer u isto vrijeme. Dodao je da je odluka stožera Splitsko-dalmatinske županije opravdana jer su utvrđeni novooboljeli u četiri fitnes-centra i da nije donesena naprečac. ''Znam da odluka ima utjecaj za zaposlene i vlasnike, ali očuvanje zdravlja ljudi je na prvom mjestu'', rekao je ministar.

Pročitajte i ovo Nacionalna dječja bolnica u Blatu Predstavljen idejni projekt Bolnica u Blatu bit će gotova 2029.? "Samo nas jedan korak dijeli od početka gradnje" Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Za snimku razgovora s liječnicom Dijanom Zadravec rekao je da je već sve rekao i da ne bi ponavljao. ''Radim svoj posao najbolje što znam i umijem i to će netko procjenjivati. Uhvatio sam se u koštac s najzahtjevnijom situacijiom zdravstvenog sustava. Ponosan sam što nisam popustio pritiscima. Žalosti me što je fokus s osnovne teme o pokušaju ucjena i pritisaka na dužnosnike maknut u drugi plan, a mi smo omogućili zakonsku provedbu'', rekao je.

Nakon šture izjave medijima novinari više nisu bili u prilici postavljati pitanja. Naime, ministra su pred Vladom dočekali nezadovoljni građani koji su pokušavali riješiti svoje osobne probleme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene