Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Cvjetnom trgu u Zagrebu u subotu 30. siječnja u organizaciji Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače i ove se godine obilježavaju Mimozini dani. Prodajom mimoza od 9 do 14 sati prikupljat će se sredstva za rad ove dvije udruge.


Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska je udruga koja radi na podizanju svijesti žena Hrvatske o raku dojke. Promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i povećanje sredstava za istraživanje same bolesti.

Vezani članci Tramvaj, ilustracija Zbog Adventa u Zagrebu, dvije linije će prometovati izmijenjenim trasama Tomislav Tomašević Petek objavio dokument: Grad Zagreb poništio nabavu za podzemne spremnike za otpad

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače osnovana je od Hrvatskog društva za štitnjaču Hrvatskog liječničkog zbora kao udruga bolesnika, njihovih obitelji te svih zainteresiranih za problematiku bolesti štitnjače koje danas zahvaćaju značajan dio, posebno ženske populacije. Cilj udruge je informiranje javnosti o novim i naprednijim metodama liječenja, organiziranje seminara i skupova bolesnika, njihovih obitelji i svih zainteresiran u svrhu edukacije i međusobne pomoći i potpore.

Prodajom mimoza od 9 do 14 sati prikupljat će se sredstva za rad ove dvije udruge.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju