Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nije pridonio ništa"

Nakon Plenkovićeve prozivke oglasio se i Brkić: "Sve što imam reći uvijek kažem za stolom političke obitelji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je u utorak da nije nikada niti ubuduće namjerava bilo kome slati ni odgovore niti pitanja putem medija istaknuvši kako sve što ima reći uvijek kaže na stranačkim tijelima.

"Sve što sam mislio rekao sam jučer na Predsjedništvu. Nisam nikada niti namjeravam ubuduće bilo kome slati ni odgovore ni pitanja putem medija, već sve što imam kazati uvijek kažem za stolom političke obitelji", rekao je Brkić za Hinu odgovarajući na upit kako komentira izjavu premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da se nije angažirao u stranačkoj kampanji za europske izbore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Našao novi posao Plenković o Milijanu Brkiću: "Mi nikoga ne izbacujemo, jedino ako nije jako čudan." Slika nije dostupna NIZ REAKCIJA Milijan Brkić oštro o Milanovićevoj izjavi: "Omalovažavanje uloge HOS-a u Domovinskom ratu sramotno je i za svaku osudu"

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament spomenuvši među njima i svoga zamjenika Milijana Brkića.

Osvrćući se na one koji se, kako je rekao, nisu angažirali u predizbornoj kampanji, apostrofirao je svog zamjenika Milijana Brkića. "Ja ga nisam vidio u ovoj kampanji. Nije pridonio ništa što se toga tiče", rekao je Plenković. (Hina)

Aktualno Drama na Kosovu: Srpska vojska krenula prema granici, poletio i MIG Policija na Kosovu, ilustracija (Foto: AFP) Policija na Kosovu, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP) Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP) Foto: Afp Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP)1 Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP)1 Foto: Afp Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP)2 Akcija specijalne policije na Kosovu (Foto: AFP)2 Foto: Afp +0 Barikada u Zubinu Potoku (Foto: Twitter) Svijet Drama na Kosovu: Srpska vojska krenula prema granici, poletio i MIG 1/5 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene