Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O financijskom izvješću

'Uprskali smo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer je danas priznao grešku svoje stranke po pitanju kašnjenja objave financijskog izvješća.

Prilikom posjeta petrinjskoj vojarni premijer Milanović komentirao je sporno financijsko izvješće svoje stranke koje nisu pravovremeno objavili na internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

'Uprskali smo', rekao je Milanović priznavši grešku SDP-a i dodao  kako nitko iz stranke nije vršio nikakav pritisak na Državni ured za reviziju.

Ponovio je i kako osoba zadužena za financijsko izvješće ima zdravstvenih problema. Smatra kako je bolje da se izvješće kvalitetno napravilo nego da se bilo što objavilo na internetu.

>> SDP nije objavio financijski izvještaj na internetu, kazna za to je milijunska

Danas je ovu temu komentirao i predsjednik Josipović koji je samo kratko rekao 'zakon je jednak za sve'.

Podsjetimo, sve su stranke imale obvezu objaviti svoja financijska izvješća u zadanom roku koji je istekao 1. ožujka. SDP je izvješće objavio na svojim internet stranicama s dva dana zakašnjenja.

Iz SDP su isprva javili kako je o svemu bio obaviješten Državni ured za reviziju i DIP, no iz Ureda smo uskoro doznali kako njih nitko iz SDP-a nije kontaktirao po tom pitanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene