Milan Kujundžić (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL)
Milan Kujundžić (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL)

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u četvrtak je potvrdio da na Rabu, gdje je u ponedjeljak došlo do propuštanja plina propan-butana zbog oštećene instalacije jednog hotela, više nema rizika od eksplozije i požara.


"Na sreću, više nema opasnosti. Koncetracija plina je puno manja, tako da u ovom trenutku nema rizika od eksplozije i požara", rekao je Kujundžić novinarima prije sjednice Vlade.

Vezani članci Čuvanje uzoraka (Foto: Dnevnik.hr) Otvorena prva banka humanog mlijeka u Hrvatskoj - Investicija teška 8 milijuna kuna Milan Kujundžić (Foto: Pixsell,Patrik Macek) Pacijenti dobivaju SMS-ove s nepoznatog broja: "Svjedočimo najvećem skandalu zloupotrebe osobnih podataka u hrvatskom zdravstvu"

Iz nekoliko ulica staroga grada Raba iseljene su dvije obitelji te još 60-ak gostiju obližnjeg hotela. Pristup tom području zabranjen je zbog opasnosti od eksplozije propan-butana, opasnog plina s niskom granicom eksplozivnosti.

Upitan je li slaba karika ako dođe do rekonstrukcije Vlade, uzvratio je da će premijer Andrej Plenković odlučiti tko mu je slaba karika. (Hina)