Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LISTA FINANCIAL TIMESA

Još jedno veliko priznanje za Matu Rimca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cilj sastavljanja ove liste, piše Financial Times, jest istaknuti najodvažnije pojedince i organizacije koji svježim idejama mijenjaju društvo, politiku i poslovno okruženje u svojim zemljama.

Ugledni Financial Times jučer je objavio svoj godišnji popis 100 najboljih i najinovativnijih poduzetnika u Europi u 2016., a na njemu se našao i Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor Rimac Automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Mlinovima VIDEO/FOTO Ajoj, kakav peh! Najskuplji auti stigli u Zagreb, jedan se sudario s Ford Fiestom Slika nije dostupna Više od 2000 lajkova Napisala Rimcu da "se ne bi sramotila za njegovu crkavicu". On joj odgovorio i oduševio fanove

Cilj sastavljanja ove liste, piše Financial Times, jest istaknuti najodvažnije pojedince i organizacije koji svježim idejama mijenjaju društvo, politiku i poslovno okruženje u svojim zemljama. Također, namjera je objavom skrenuti pažnju na predvodnike u inovacijama te osnažiti njihove međusobne veze.

Prilikom sastavljanja liste u obzir su uzete četiri kategorije: društvo i politika, biznis, mediji i kultura te znanost. Na popisu se nalaze pojedinci i organizacije koje utječu i mijenjaju društva, politiku i poslovna okruženja u regiji te koja se odlikuju inovativnošću, poduzetničkim duhom i novim pristupima ukorijenjenim problemima i izazovima.

U komisiji koja je odabrala tko će biti na popisu bii su predstavnici Res Publice, Googlea, Visegrad Funda i Financial Timesa.

Poljska je u ovom izboru zastupljena s čak 22 pojedinca i organizacije, Češka s njih 17, a Mađarska i Rumunjska svaka s po deset.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene