Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi ministar državne imovine

Kakva transformacija novog ministra: U nekoliko godina drastično je promijenio imidž

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pratnji Ivana Malenice, novog ministra uprave, Mario Banožić koji je na mjestu šefa Ministarstva državne imovine zamijenio Gorana Marića, jutros se pojavio na Markovom trgu. Bez vidne nervoze uputio se u Banske dvore na sastanak s premijerom Plenkovićem.

Što će novi ministar Mario Banožić točno prvo napraviti, vidjet će kad konačno dođe u Ministarstvo, objasnio je novinarima na ulazu u Vladu.

Pročitajte i ovo Mario Banožić u kafiću Bivši ministar Sjedio u kafiću prije nekoliko dana, danas ne može pred kamere: ''Nisam baš zdravstveno u mogućnosti...'' Mjesto nesreće u kojoj je sudjelovao Mario Banožić - 6 U tajnosti Konačno se oglasili iz policije: Kaznenu prijavu protiv bivšeg ministra Banožića podigli prije tjedan dana, ima i jedan prekršaj

Što je točno promijenio na sebi u zadnjih nekoliko godina vidi se već na prvi pogled. Dok je još radio u vukovarsko-srijemskom Odjelu za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj, Banožić je sramežljivo pozirao novinarima opisujući projekt o međunarodnoj biciklistickoj ruti po Dunavu. Blago se smješkao u kameru, u ružičastoj košulji i glatko obrijana lica. 

Stil mu se nije promijenio puno ni u idućih pet godina. No stav, izgleda je. Godine 2014., tad već kao pročelnik Ureda za kulturu i sport grada Vinkovaca, u uredu je samouvjereno pozirao u tamnom odjelu. 

Pred Vladom se danas pojavio kao potpuno novi čovjek. Lijepo skrojeno odjelo na puno vitkijem tijelu, brada te kosa začešljana u stranu. Smješkao se kameri, a novinarima je bez zadrške odgovarao na pitanja. Ovog puta ni traga sramežljivosti s početka karijere.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene