Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjel za rehabilitaciju djece

Marasović: Obnova je koštala manje nego parada pedera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izjava ravnatelja splitskog KBC-a Dujomira Marasovića povodom otvaranja odjela za rehabilitaciju djece zasjenila je sam događaj.

U podrumu splitske bolnice Firule otvoren je dio Odjela za fizikalnu medicinu namijenjen fizikalnoj terapiji fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji djece. Povodom tog događaja javnosti se obratio i dr. Dujomir Marasović koji je rekao kako je 'prije odlaska želio ovo otvoriti i da druge želje nemam.'

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

>> Marasović: Sve je to magla, bit će to kukulele proračun

Marasović, naime do petka obnaša dužnost ravnatelja KBC Split nakon čega će dužnost predati dr. Darku Duplančiću.

No, ono što je privuklo pažnju bio je njegov odgovor na pitanje novinara o tome koliko je koštala obnova ovog dijela zgrade. 'Svakako manje nego parada pedera', rekao je Maarasović, a piše Večernji List.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene