Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRADONAČELNIK SPLITA

Kerum i Opara sučelit će se večeras u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za splitskog gradonačelnika Željko Kerum i Andro Krstulović Opara sučelit će se uživo pod voditeljskom palicom Mislava Bage.

Nakon Rijeke i Osijeka, Nova TV donosi sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita koji su ušli u drugi izborni krug.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stari Grad ide na treći krug Odbijeni Kerumovi prigovori, Opara je gradonačelnik Splita Slika nije dostupna Lokalni izori 2017 Ovo je fotografija koja je razbjesnila Keruma: "Došli su mu u kuću, fotografirali se i to objavili"

Večeras će se u Dnevniku, pod voditeljskom palicom Mislava Bage, sučeliti HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara, koji je u prvom krugu osvojio 26,1 posto glasova, i HGS-ov kandidat Željko Kerum kojem je povjerenje dalo 30,4 posto splitskih glasača.

Da možemo očekivati napeto sučeljavanje potvrđuju i njihova medijska nadmetanja koja su se zaoštrila prošlog tjedna kada je Kerum svog konkurenta nazvao kicošem, odnosno "umišljenom osobom koja sebe drži iznad ostalih Splićana", a ni Opara nije ostao dužan kritikama na račun Kerumovog mandata.

Kakve šanse ova dvojica kandidata imaju u drugom krugu istražila je i Nova TV na biralištima 21. svibnja kada se 39,2 birača izjasnilo da bi podržalo Oparu, a njih 38,7 posto Željka Keruma. Tada je bio i velik broj onih bez odgovora, čak 22,2. Opara može računati na 37,3 posto birača Marijane Puljak, dok će njih 15,2 posto prikloniti Kerumu. Glasovi SDP-ove kandidatkinje bit će podijeljeni između dva kandidata (25,4 posto Opari i 23,3 posto Kerumu) kao i glasovi birača Mosta (32,66 posto Opari i 32,9 posto Kerumu).

Kerum i Opara će večeras u Dnevniku Nove TV imati priliku uvjeriti birače da su baš oni najbolji izbor za poziciju gradonačelnika Splita za naredne četiri godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene