Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ne bude dodatnih teškoća, potpuna normalizacija u opskrbi električnom energijom u Lici očekuje se tijekom sutrašnjeg dana, poručili su u ponedjeljak iz Elektrolike.


Unatoč lošem vremenu, koje na području Ličko-senjske županije stvara teškoće na terenu, radnici HEP-a danas su popraviti kvarove u većini mjesta koja su jučer ostala bez električne energije.

Lika zametena snijegom, dijelovi bez struje od subote navečer

Vezani članci Rad od kuće, Ilustracija Oglasio se HEP o nestancima struje: "Kvarovi su bili prolaznog karaktera, većina ih je trajala kraće od pola sekunde" Noć na Premudi - 1 Stanovnici zadarskog otoka više nisu u mraku: Nakon priloga u Dnevniku Nove TV HEP im donio novi agregat

Radnici HEP-a čine sve kako bi kvarove što prije popravili kako bi se normalizirala opskrba kupaca električnom energijom.

HEP moli za razumijevanje sve kupce kojima je nevrijeme prouzročilo teškoće u opskrbi električnom energijom.

Tijekom dana popravljena je i većina kvarova na telekomunikacijskim vezama koji su također nastali zbog nevremena.

Kvarove na električnim vodovima otklanja više od 150 djelatnika "Elektrolike"

Iz gospićke "Elektrolike" u ponedjeljak navečer izvijestili su da je više od 150 radnika, unatoč vremenskim neprilikama, uspjelo otkloniti kvarove u većini mjesta koja su jučer ostala bez opskrbe električnom energijom, no još uvijek je bez struje oko 600 domaćinstava.

Na području Ličko-senjske županije, i to u Gospiću i okolnim naseljima bez struje je još oko 400 kupaca, a na području Otočca i Plitvičkih jezera njih oko 200.

"Ako ne bude dodatnih teškoća, potpuna normalizacija u opskrbi električnom energijom u Lici očekuje se tijekom sutrašnjeg dana", izjavio je za Hinu direktor "Elektrolike" u Gospiću Ernest Petryi.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook