Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svladali ga na silu

Lekenik: Pijani muškarac prijetio majci pa pucao iz poluautomatske puške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su u subotu u selu kod Lekenika na silu svladali pijanog 36-godišnjaka koji je poluautomatskom puškom prijetio svojoj majci te ispalio dva hica, no majku nije ozlijedio pa ga je sisačko-moslovačka policija pritvorila i kazneno prijavila zbog prijetnje i nedopuštenog posjedovanja oružja.

Sve se dogodilo u subotu, 16. veljače oko 16 sati u mjestu Palanjek Pokupski, na području Lekenika, kada je 36-godišnjak iz puške, koju je nezakonito posjedovao, ispalio dva hica u, kako u ponedjeljak kažu u policiji, nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Nakon što su intervenirali policajci on je brzo savladan te pritvoren zbog prijetnje i nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Nakon uhićenja podvrgnut je alkotestu te mu je izmjereno 2,67 promila alkohola u krvi. (Hina)

Aktualno Cro Cop se vratio, ali o sljedećoj borbi nije htio: ''Nije mi se ispunila najveća želja'' Mirko Filipović ( Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović ( Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) +0 Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) FIGHT! Cro Cop se vratio, ali o sljedećoj borbi nije htio: ''Nije mi se ispunila najveća želja'' 1/3 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene