Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRATIO SE NEOZLIJEĐEN

Velika potraga za tinejdžerom kod Zagreba: HGSS, policija i vatrogasci u šumi ga tražili cijelu noć

HGSS tragao za tinejdžerom cijelu noć (Foto: HGSS)
HGSS tragao za tinejdžerom cijelu noć (Foto: HGSS) Foto: HGSS
U srijedu navečer HGSS je zaprimio dojavu o nestalom 16-godišnjem mladiću koji se uputio na trčanje, ali je javio roditeljima da se izgubio.

U srijedu navečer 16-godišnji mladić krenuo je na trčanje iz sela Gornja Drenova u blizini Zagreba. Nakon nekog vremena javio se roditeljima i rekao im da se izgubio.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

''Pokušali su ga locirati preko mobilnih aplikacija, ali dolaskom na lokaciju mladića nije bilo, a mobitel mu se ugasio'', priopćili su iz HGSS-a.

Za njim je potom u potragu krenulo 18 članova HGSS Stanice Zagreb, a s njima je bio i potražni pas. Na terenu su još bili i policija te 17 članova DVD-a Sv. Ivan Zelina.

Rano ujutro u pomoć su pozvali još kolega iz stanica Krapina, Varaždin, Novska, Koprivnica, Čakovec, Ogulin, Karlovac i Samobor, tako da je ukupno u potragu bilo uključeno 43 člana HGSS-a.

Helikopter MORH-a bio je u pripravnosti za polijetanje. U potrazi je korišten i dron s termovizijskom kamerom, zapovjedno vozilo, quad vozilo i potražni psi, navodi HGSS.

Potraga je sretno završila, pa se u četrvrtak u 8:25 mladić vratio neozlijeđen kući. Ispričao je da je prespavao u šumi, a da se utopli, pokrio se lišćem.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene